YouCall deltog på mässa för unga företagare

30 mars 2017

Entreprenörskap på riktigt – så heter årets UF-mässa i Norrbotten där 124 UF företag deltog. Mässan hölls i år i Piteå onsdag den 29 mars och torsdag den 30 mars. Ung företagsamhet är en verksamhet som riktar sig till gymnasieelever som vill prova att starta ett företag. Varje år hålls regionala mässor där eleverna presenterar sina företag och kan vinna olika priser. Nytt för i år var ett Framtidstorg på mässan där utställare från näringslivet fanns på plats för att träffa och rekrytera drivna unga.

YouCall ställde ut på framtidstorget. ”Vi tycker att det är viktigt att stötta ungas företagande samtidigt som vi ständigt söker nya medarbetare till vår arbetsplats. Vi ser UF-mässan som ett jättebra tillfälle att träffa unga, hungriga människor som vill ut i arbetslivet och ta för sig” säger YouCalls mässrepresentant Cecilia Larsson.

Share:


Kontakta oss

Telefon: 0911-932 00
E-post:info@youcall.se

 

Följ oss på 


Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Dela denna sida
© 2016 YouCall